IT-lösningar anpassade för er verksamhet

Vi hjälper företag och organisationer att bli effektivare i sin vardag med skräddarsydda IT-lösningar. Vilka är dina behov och exakt vilken funktionalitet vill du att mjukvaran ska ha för dig?
 

IT-lösningar anpassade för er verksamhet

Vi hjälper företag och organisationer att bli effektivare i sin vardag med skräddarsydda IT-lösningar. Vilka är dina behov och exakt vilken funktionalitet vill du att mjukvaran ska ha för dig?

Skräddarsydda IT-lösningar


deVal

Experter på profilkläder och tröjor med tryck. Vi har byggt ett affärssystem åt deVal som inkluderar lagerhantering där lagret har ca 18 000 hyllplatser, integration till webbbutik och till speditörer som Posten och Bring. Varje år görs ca 30 000 sändningar.

Gar-Bo

Vi har digitaliserat Gar-Bos protokollskrivande av överlåtelsebesiktning och andra besiktningar. Systemet är anpassat för mobil och surfplatta så att man enkelt kan fotografera och notera på plats. Rapporterna kan sedan enkelt skrivas ut snyggt och prydligt.

JGruppen

JGruppen är en fristående extern entreprenör med inriktning på installation och underhåll av utrustning för materialhantering. Vi har skapat ett system som hanterar tidsredovisning med projekthantering och integration mot Visma lön. Systemet används idag av ca 100-200 användare.

Arena familj

Arena Familj arbetar på uppdrag av landets kommuner med stöd för barn/ungdomar och deras familjer, ungdomar med missbruk/beroende samt skyddspersoner och familjer i behov av skydd. Vi har byggt ett anpassat Journalsystem i Mjukvarufabriken för Arena familjs verksamhet.

Born emballage

Leverantör av förpackningar och emballage till dagligvaruhandeln. Vi har skapat en integration mellan Born emballages affärssystem, Hansa World och deras wordpress-hemsida där administrationen sedan görs i Mjukvarufabriken.

Hemsidor


Närkesten

Ett av Sveriges ledande entreprenadföretag inom byggprojekt där natursten ingår. Vi har hjälpt Närkesten med en ny hemsida samt med fotografering av personal.

Närkes traktorcenter

En helhetsleverantör av fordon och maskiner till jord-, skogsbruk och entreprenadbranschen. Vi har hjälpt till att bygga en hemsida i WordPress till Närkes traktorcenter.

Sysarb

Sysarb är ett kunskapsföretag som hjälper chefer sätta rätt lön.

Arbetsmiljöverktyget

Arbetsmiljöverktyget är ett verktyg som hjälper företag och organisationer att hålla ordning på sin arbetsmiljö. Vi har tagit fram en design och byggt deras hemsida.